Sessie Boeken

Elke cliënt die hier komt heeft zijn eigen specifieke vraag omtrent de stem.

 

Geen mens is hetzelfde, net zoals geen stem hetzelfde is.

 

De een wil goed leren zingen, voorbereiden op een auditie voor conservatoria of andere optredens, de ander wil werken aan een heldere stem dat passend is bij het werk of passend is bij hun eigen zijn.

 

Zwangeren die willen werken aan de binding met de baby en ouders van een zorgintensief kind willen leren afstemmen op hun kind.

 

De stem is zo'n prachtig instrument met uiteenlopende mogelijkheden, dat ik geprobeerd heb ze uiteen te zetten in verschillende sessies.

 

Heb je n.a.v. het lezen van deze verschillende vormen vragen?

Schroom dan niet contact op te nemen.

 

 


Lestijden:

Maandag    8:30-12:00 uur

Dinsdag      8:30-12:00 uur

Woensdag  8:30-17:00 uur

Donderdag 8:30-12:00 uur

Vrijdag        Gesloten 

 

 

 

* Voorwaarden & ziekte en verzuim

 

  • Als de les vergeten wordt of niet door kan gaan, graag 24 uur van te voren laten weten, anders ben ik genoodzaakt de les in rekening te brengen.
  • Als je verkouden, keelpijn of je voelt je sowieso niet lekker, neem op tijd contact op om de les te verschuiven. Los dat dit belangrijk is voor je eigen gezondheid, moet ik dit ook vragen i.v.m. mijn zoontje. Hij heeft een moeilijke start gehad waardoor hij meer vatbaar is. Een virus bij mijn kind kan een ziekenhuisopname betekenen i.v.m. zijn VPD (draintje in zijn hoofd).
  •  In tijden van een pandemie en/of maatregelen door de overheid (lockdown situatie), waardoor geen live contact mogelijk is, worden de lessen omgezet in online sessies.

 

Voor meer informatie bekijk de algemene voorwaarden.